Current track

Title

Artist

Background

Prvi zlatni bicikl predstavljen na međunarodnom sajmu satova i nakita u Dubaiju!

Autor od 12 oktobra, 2023

Uzbudljiva vest dolazi iz blistavog Dubaija gdje je nedavno na 52. Međunarodnom sajmu satova i nakita svetu predstavljen prvi zlatni bicikl.

Ovaj raskošan bicikl, vredan neverovatnih 408.000 dolara, kreacija je kompanije „Al Romaizan Gold and Jewellery“ sa sedištem u Saudijskoj Arabiji.

Bicikl je izrađen od čistog 24-karatnog zlata i privukao je pažnju posetilaca sajma. Prema rečima Saifa Mohameda Al Midfa, izvršnog direktora „Ekspo centra“ u Dubaiju, ovaj zlatni bicikl je postao centar pažnje za više od deset hiljada posetilaca koji godišnje posete ovu prestižnu manifestaciju.

Projekat izrade zlatnog bicikla trajao je šest meseci i uključivao je rad 20 stručnjaka iz kompanije „Al Romaizan“. Prema Mohamedu Abasiju, direktoru digitalne kompanije „Al Romaizan“, bicikl nije samo izložen kao eksponat na sajmu, već je već dostupan na tržištu u Dubaiju za one koji žele posedovati jedinstveni komad luksuza.

Ova kreacija predstavlja najnoviji dodatak listi luksuznih predmeta koje Dubai nudi svetu, potvrđujući grad kao globalni centar za luksuz i eleganciju.