Current track

Title

Artist

Background

RAD DEŽURNIH SLUŽBI ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE

Autor od 27 aprila, 2023

JKP “Tržnica”: Novosadske pijace rade u nedelju, 1. maja, i u ponedeljak, 2. maja, kao nedeljom – od 6 do 14 časova.  

Spens: U nedelju, 1. maja, objekat će biti zatvoren. U ponedeljak, 2. maja, objekat je otvoren, a građani mogu da koriste zatvoreni bazen u smenama od 16.30 do 18 i od 19.30 do 21 čas.  

Poslovnice JKP „Informatika” neće raditi 1. i 2. maja.   Dežurne ekipe JKP “Stan” preduzeća rade redovno.   JKP “Lisje”: Prvi maj se praznuje neradno, dok će 2. maja redovno raditi službe Dežurnog centra, Gradskog groblja, spoljnih grobalja, obezbeđenja i Služba za organizovanje daća i pomena.  

Primedbe na kvalitet grejanja i tople potrošne vode  u JKP “Novosadska toplana” mogu se uputiti Službi reklamacija na 4881-103 i 4881-104 od 7 do 22 časa; u slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 časa pozvati 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.  

Ekipe Službe za sakupljanje i transport otpada JKP „Čistoća” radiće po redovnom programu, a otpad će biti odnošen kao i u svakodnevnom režimu, te neće biti kašnjenja ni zastoja.

Služba javne higijene posao će obavljati po programu za vikend. Iz komunalnog preduzeća apeluju na sugrađane da tokom boravka u prirodi budu odgovorni, te da sav otpad odlažu u za to predviđene kante i kontejnere.  

Muzej Vojvodine, Dunavska 35: U nedelju 1. maja, i ponedeljak, 2. maja, radno vreme je od 11 do 17 časova.  

Galerija Matice srpske: Nedelja, 1. maj neradan.


KOMENTRI ČITALACA

OSTAVITE KOMENTAR