Current track

Title

Artist

Background

Privremene izmene na linijama 53 i 55 tokom Futoške Kupusijade 2023!

Autor od 2 novembra, 2023

Autobuske linije broj 53 i 55 u periodu od 3. novembra do 5. novembra 2023. godine zbog održavanja manifestacije “Futoška kupusijada 2023“ menjaju trasu.

Polasci iz Novog Sada za Futog odvijaće se redovnom trasom do raskrsnice Cara Lazara/Braće Bošnjak/Svetozara Markovića, zatim autobusi nastavljaju Ulicom Svetozara Markovića, skreću desno u Partizansku ulicu, zatim desno u Ulicu Branka Radičevića, levo u Ulicu Rade Kondića i nastavljaju redovnom trasom.

Polasci iz Futoga za Novi Sad odvijaće se istom izmenjenom trasom. Na izmenjenom delu trase otvaraju se privremena stajališta u oba smera (Svetozara Markovića/Industrijska i Branka Radičevića/Povrtarska). Stajališta iz pravca Novog Sada nalaziće se neposredno posle raskrsnice Svetozara Marković/Braće Bošnjak/Cara Lazara, a takođe će biti moguće koristiti i postojeća autobuska stajališta linije 56 (Par-benzinska pumpa).

Obavezno proverite vremena polazaka i stajališta pre putovanja kako biste bili sigurni da znate tačne informacije o vašoj autobuskoj vezi u tom periodu.

Izvor:http://www.gspns.co.rs/dokumenti/kupusijada.pdf


PROČITAJTE JOŠ