Current track

Title

Artist

Background

Pica koja će zavrteti glavu!

Autor od decembar 8, 2023

Američki lanac Pizza Hut udružio se sa legendarnim restoranom Ser Wong Fun u Hong Kongu kako bi stvorili hrskavu i neodoljivu picu od zmija! Ova novost spaja iseckano zmijsko meso, crne pečurke i kinesku sušenu šunku – praveći autentičnu poslasticu koju možete probati.

Neki gosti u Hong Kongu već su uživali u zmijskim jelima tokom hladnijih meseci, verujući da ova poslastica poboljšava kožu i zagreva telo, donoseći izuzetnu hranljivost. Kulinarska kultura zasnovana na zmijama nije neobična u jugoistočnoj Aziji, ali ova inovacija donosi novo iskustvo i ukus.

Pizza Hut Hong Kong je predstavio ovu novu poslasticu ističući da je zmijsko meso upareno sa sirom i piletinom, donoseći bogatiji ukus i podržavajući tradicionalnu kinesku medicinu koja veruje da ovo meso može poboljšati cirkulaciju krvi.

Lanac se udružio sa restoranom Ser Wong Fun, čije korenje seže još iz 1895. godine, kako bi stvorili ovaj jedinstveni recept.
I dok neki smatraju da je ideja zastrašujuća, drugi, oduševljeno su prihvatili novitet.

Generalni direktor Pizza Hut Hong Konga i Makaa, Karen Čan, naglasila je da je ova posebna pica od zmija savršen balans za različite ukuse, kombinujući primamljivost i izvanredan ukus za ovu sezonu. Uz kulinarsko majstorstvo Ser Wong Funa, ovo jelo je prava inovacija koja će zadovoljiti sva nepca.